Bekkenbodemspieren & urineverlies

EmShapeWell voor versterken van bekkenbodemspieren & vermindering van (licht)urineverlies in Heerhugowaard


Eén op de vier vrouwen heeft last van urineverlies. Het is een veel voorkomende klacht waar eigenlijk heel weinig over gesproken wordt.


Bij verzwakte bekkembodemspieren kan je (kleine beetjes)urine verliezen bij bepaalde inspanning zoals bij: lachen, niezen, hoesten, rennen of springen. Ook kan het zich uiten in een sterke plasaandrang voelen die moeilijk op te houden is, vermindering van libido, moeite met het krijgen van een orgasme en vaginale vochtproductie die afneemt.

De bekkenbodemspieren kunnen verzwakt zijn of minder goed doorbloed. Dit kan onstaan door b.v zwangerschap & (heftige) bevalling of tijdens/na de overgang of op oudere leeftijd.


Met de EmShapeWell worden de bekkenbodemspieren weer krachtig en verbeterd de doorbloeding. Dit zorgt ervoor dat je jouw blaas weer krachtig kunt afsluiten en dat vaak de intieme gevoelservaring ook verbetert. Verder voorkomt een sterke bekkenbodem een mogelijke verzakking van de baarmoeder op latere leeftijd.


Hoe werkt de EmShapeWell?


De EmShapeWell werkt op basis van electromagnetische golven. Tijdens de behandeling worden de bekkenbodemspieren intensief getraind, versterkt en doorbloed.


De behandeling


De EmShapeWell heeft een handle in de vorm van een zitkussen. Je neemt hierop plaats in jouw eigen kleding en kunt ondertussen ontspannen een boekje lezen. 


De EmShapeWell traint volledig zelfstandig de bekkenbodemspieren in 30 minuten. De behandeling is pijnloos en zeer effectief.


Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat circa 90% van de vrouwen al na 6 tot 8 sessies een enorme afname van de klachten ervaart.


Om dit positieve resultaat vast te houden, adviseren wij om eens per 4 tot 8 weken een herhaalbehandeling te nemen.

Voordelen


  • Effectieve versterking van de bekkenbodemspieren
  • Behandeling duurt 30 minuten
    • Snel resultaat
    • Behandeling is ontspannen en pijnvrij
    • Kleding mag aanblijven
    • Werking aangetoont door diverse onderzoeken